Lad os pakke dine glas

Ring til os for et hurtigt tilbud og pris eller udfyld formularen herunder.
Tel.: +45 39 200 200 – e-mail: info@scantransport.com

Prisen på en flytning

Det har høj værdi at få pro kvalitet fra eksperter, men det er ikke gratis

Når alt kommer til alt, så er det ikke gratis at flytte med professionelle. Flytteomkostningerne kan variere særdeles meget afhængig af dine behov og krav. Faktorer der udgør de samlede flytteomkostninger er:

  • Volume: Volumen af dit bohave og personlige ejendele bliver målt og beregnet i m³ (kubik meter). Vurderingen vil være fundamentet for størrelsen af flyttebil, anslået tidsforbrug til vores flyttefolk samt pakkematerialer.
  • Tilgængelighed: Hvor nemt er det at komme til/fra din bolig. Kan en stor flyttebil ikomme tæt på din bolig eller skal der måske bruges mindre lastbil eller speciel møbelelevator til formålet.
  • Distance: Hvor langt der er mellem afhentning og leveringsadresse vil også have betydning for prisen.
  • Tidspunkt: Tidspunktet for din flytning har stor betydning for den pris du kommer til at betale. Weekender, ferieperioder og slutningen af en måned er populære, meget efterspurgte og deraf dyrer.
  • Service: GoMany dele-flytning, pakning, adskillelse af møbler eller midlertidig opbevaring er fatkorer der også har betydning for prisen.
  • Specielt bohave: Har du bohave der kræver speciel håndtering. F.eks. antikviteter, lysekroner eller andet som nødvendigvis på emballeres udenfor standarderne kost det ekstra. Ekstraordinære tungt godt eller bohave med stor volumen, skal evt. håndteres af specialister, hvilket også vil koste ekstra.

Hvis du flytter til München, kan du godt afkrydse din to-do liste. Du har taget den perfekte beslutning, og du kommer givetvis til at blive der længere end du har planlagt – du vil elske den by. Scan Transport har tur til München hver anden uge.

Er du usikker på hvad der er den nødvendige påklædning, hvis man bor i København? Vi forstår fuldstændig, at Danmark kan give dig de 4 årstider på den samme dag. Stol på os, og lad os flytte alt i dine klædeskabe samt bohave for en sikkerheds skyld.
Vi er her hver uge.

Råd til udstationeret: Vi anbefaler stærkt, at du lejer en korttidsbolig den første måned eller to du er i Barcelona. Tingene sker langsomt i Barcelona og du har en risiko for at skulle betale opskruet priser for boliger der er målrettet de som står i en “vi har brug for en bolig nu” situation.
Scan Transport kan opbevare dit bohave indtil du har fundet den rigtige bolig.

✩✩✩✩✩ “Perfect and stress free. Hans Kristian even re-arranged the planned delivery date without extra charges, as our landlord arrived late with the keys to our new home in Paris”. Not a single item was missing or broken.
Incredible as my wife said. We recommend Scan Transport”

Jean Pierre Aumont, Moved from Copenhagen to Paris February 2018

✩✩✩✩✩ “We har fået en fantastisk service fra firmaet og ufattelig hjælp til to meget stressede mennesker (der stod midt i den største beslutning i vores liv; at flytte væk fra Danmark). Alt endte i en stor succes og vi kan varmt anbefale Scan Transport til alle”.

Elsebeth & Mikkel Tingsager Michelsen, Flyttede fra Denmark til Almunecar, Spanien