GoMany Klimavenlig Spanien

Hos Scan Transport forstår vi helt klart, at en flytning er en udfordring. Det er derfor vi har brugt de sidste 25 år på at kultivere vores services til at give dig det højeste niveau af professionalisme.

GoMany Klimavenlig Spanien

Komplet Professionel Pakke Service

Wow! Vi elsker det vi gør med stolthed og glæde

Til den mest krævende flytteopgave tilbyder vi vores professionelle og komplette pakke service, hvor vi tager hånd om alt! Dette er perfekt til delikate ejendele som lamper, vaser, spejle, porcelæn og sølvtøj. Vi pakker normalt alt den dag du skal flytte. Vi bruger højeste industristandarder indenfor pakkematerialer; f.eks. to-lags professionelle flyttekasser og specielle kasser, speciel fremstillet bølgepap, syrefri pakkepapir og ekstra stærk boble plastik til, at sikre dine ejendele er beskyttet hele vejen.

Alle kasser markeres med detaljer om indhold, fra hvilket rum den er pakket, hvem der pakkede den, beskaffenhed og naturligvis hvor den skal hen til. Hvis du flytter værdifulde genstande som kunst eller stor billeder, tilbyder vi at fremstille specielle transportkasser for maksimal sikkerhed under transporten.

Vi kan også udpakke dit hjem

Hvorfor ikke lade os påtage alt arbejdet gennem vores komplette destination service?
Når vi ankommer, vil vi udpakke og af-emballere alt dit bohave og ejendele, så det er lige til at sætte i skabe og på rette plads. Vi samler også alle møbler der har været adskilt, så du kan føle dig hjemme hurtigst muligt. Slutteligt fjerner vi alt pakkepapir, flyttekasser og flytteaffald. Du kan tilkøbe støvsugning af dit hjem inden vi smutter igen. Det er godt arbejde!

Scan Transport i München
Scan Transport kontor i Mijas
Scan Transport - Export

Hvis du flytter til München, kan du godt afkrydse din to-do liste. Du har taget den perfekte beslutning, og du kommer givetvis til at blive der længere end du har planlagt – du vil elske den by. Scan Transport har tur til München hver anden uge.

Er du usikker på hvad der er den nødvendige påklædning, hvis man bor i København? Vi forstår fuldstændig, at Danmark kan give dig de 4 årstider på den samme dag. Stol på os, og lad os flytte alt i dine klædeskabe samt bohave for en sikkerheds skyld.
Vi er her hver uge.

Råd til udstationeret: Vi anbefaler stærkt, at du lejer en korttidsbolig den første måned eller to du er i Barcelona. Tingene sker langsomt i Barcelona og du har en risiko for at skulle betale opskruet priser for boliger der er målrettet de som står i en “vi har brug for en bolig nu” situation.
Scan Transport kan opbevare dit bohave indtil du har fundet den rigtige bolig.

✩✩✩✩✩ “Perfect and stress free. Hans Kristian even re-arranged the planned delivery date without extra charges, as our landlord arrived late with the keys to our new home in Paris”. Not a single item was missing or broken.
Incredible as my wife said. We recommend Scan Transport”

Jean Pierre Aumont, Moved from Copenhagen to Paris February 2018

✩✩✩✩✩ “We har fået en fantastisk service fra firmaet og ufattelig hjælp til to meget stressede mennesker (der stod midt i den største beslutning i vores liv; at flytte væk fra Danmark). Alt endte i en stor succes og vi kan varmt anbefale Scan Transport til alle”.

Elsebeth & Mikkel Tingsager Michelsen, Flyttede fra Denmark til Almunecar, Spanien