Scan Transport i Barcelona

Hans Kristian Hansen, ejer

Din flytteekspert i Spanien – Etabl. 1979

Wow! Vi elsker det vi gør med stolthed og glæde

Scan Transport har gennem næsten 40 år opbygget et ry som eksperter på Mijas Costa. Scan Transport har siden 2007 været datterselskab af Møbeltransport Danmark, men erhvervet i 2018 af danskeren Hans Kristian Hansen, der personligt har mere end 25 års personlig erfaring og kompetencer fra europæiske og internationale flyttefirmaer.

I Hans Kristians øjne fortsætter Scan Transport med at gøre, hvad de gør bedst; “Vi er et ægte flyttefirma af den gamle skole. Vi er stolte af vores arv, og gør ikke ting som at formidle boligudlejning eller lede efter en skole til dine børn. Det må du altså selv finde ud af. Nej, vi er eksperter i at pakke og flytte indbo og personlige ejendele. Slut, punktum!”, siger Hans Kristian, der også tilbyder en ny og meget konkurrencedygtig prisfastsætning for firmaets eksisterende og nye kunder.

“Det er på tide at genbygge Scan Transport og sætte den berømte barre op på et nyt niveau”, siger Hans Kristian og fortsætter: “Vi arbejder nu på, at ændre vores drift og måden vi administrativt gør tingene på til at blive en langt mere effektiv flyttemaskine end tidligere; stadig med respekt for traditionerne”.

Scan Transport har hovedkontor i Mijas på den Spanske solkyst, Costa Del Sol og fortsætter med at servicere privatkunder, diplomater, udstationeret personale og B2B behov. Scan Transport udfører lokale flytninger, primært på Costa Del Sol samt ugentlige faste ruter til/fra Danmark, Norge og Sverige via fastlandet. Seneste tilføjelse til servicepakken er arkivopbevaring, der er allerede har skabt god forretning på grund af områdets højere lejepriser til kontorplads for virksomheder.

Arkivopbevaring i Spanien

Centro Idea – Ctra de Mijas KM 3.6 ● E-29650 Mijas – Malaga – Spain
Tel.: +34 952 467 065 ● Mobil: +34 615 743 585 (Vi taler dansk)
e-mail: info@scantransport.com

Flytning til Spanien
GoMany Klimavenlig Spanien
Erfaring - kvalitet - pris - hænger sammen 1

✩✩✩✩✩ “Perfect and stress free. Hans Kristian even re-arranged the planned delivery date without extra charges, as our landlord arrived late with the keys to our new home in Paris”. Not a single item was missing or broken.
Incredible as my wife said. We recommend Scan Transport”

Jean Pierre Aumont, Moved from Copenhagen to Paris February 2018

✩✩✩✩✩ “We har fået en fantastisk service fra firmaet og ufattelig hjælp til to meget stressede mennesker (der stod midt i den største beslutning i vores liv; at flytte væk fra Danmark). Alt endte i en stor succes og vi kan varmt anbefale Scan Transport til alle”.

Elsebeth & Mikkel Tingsager Michelsen, Flyttede fra Denmark til Almunecar, Spanien