Scan Transport blev Etabl. 1979

Scan Transport har gennem 40 år opbygget et ry som eksperter mellem Skandinavien og Spanien. Scan Transport har siden 2007 været datterselskab af Møbeltransport Danmark, men i år 2018 overtog danskeren Hans Kristian Hansen, og nu har Taggaard Movers som er ejet af Torben Taggaard, der personligt har mere end 35 års personlig erfaring og kompetencer med europæiske og internationale flyttefirmaer, overtaget Scan Transport.

Taggaard Movers har de sidste år, stået bag transporterne for Scan Transport, og derfor lå det os naturligt, at overtage. Dermed kunne vi videreføre den gode service. Taggaard Movers lægger meget vægt på at have en høj kvalitet og et godt serviceniveau. Vi ved nemlig, at tilfredse kunder er nøglen til at drive en succesfuld virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at bibeholde vores høje faglige niveau, og på altid at sikre en tryg og god transport af vores kunders gods og indbo.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med både store og små opgaver og at sikre at en flytning – der jo kan være meget stressfuldt – bliver en positiv oplevelse, der er præget af god kommunikation og sikkerhed.

Kvalitet og tryghed er vigtige nøgleord for os.

Scan Transport har hovedkontor i Rødovre, og vi tilbyder opbevaring for vores kunder i Mijas og Rødovre.  Samt ugentlige faste ruter til/fra Danmark, Norge og Sverige via fastlandet.

Hvidsværmervej 161 – 2610 Rødovre – Danmark  &  Centro Idea – Ctra de Mijas KM 3.6 – E-29650 Mijas – Malaga – Spain
Tel.: +45 39 200 200
e-mail: info@scantransport.com